Novetats

Durant els mesos de l'estiu, segur que estàs més lliure per poder estudiar anglès, ja sigui per preparar-te un exàmen de Cambridge o d'Oxford, com simplement per pujar de nivell.

A ICE, us ho posem fàcil i tant al centre d'Amposta com al de la Ràpita, trobaràs horaris variats per a classes intensives, semi intensives o regulars.

Aprofiteu els grups de B1, B2 i C1 d'anglès per a fer l'examen aquest estiu..

Quan fa calor, els petits volen disfrutar de l'aigua i de l'aire lliure. Poder fer tot això mentre aprenen anglès és el que oferim a ICE. Hem preparat un campus d'estiu en anglès a les nostres instal·lacions de la Ràpita situades a 50 metres de la platja i de les zones verdes. Podeu combinar 1 hora de classe amb 3 d'esbarjo (opció 1) o només esbarjo (opció 2).

Les nostres monitores faran jocs i activitats en anglès per a que els petits aprenguin mentre disfruten de l'estiu.

Si vols fer una estada amb classes d'anglès a Irlanda, tenim els millors preus per a tu. Reserva la teva plaça a la preciosa ciutat de Cork. Hi trobaràs paisatges verts, castells i casetes de colors. Però sobretot, una escola amb el màxim de qualitat i una acollida calorosa de les families amb les que viuràs seleccionades per Nacel.  T'ho organitza tot Nacel Tarragona des de ICE Academy.

Necessites un curs intensiu d'anglès?