APRÈN AMB ELS NOSTRES

Cursos d'idiomes

Treballem amb adults i petits a partir de 3 anys amb la metodologia més avanguardista. Fem servir l'aprenentatge significatiu per experimentar la llengua amb vivències pròpies, 

ICE Kids

Als 3 anys les nenes i els nens tenen una gran plasticitat cerebral i és el moment ideal per aprendre llengües. Aprendre anglès amb jocs, cançons, vídeos, simulacions de la realitat, representacions teatrals, etc.  és el millor mètode per assegurar l'aprenentatge.

Es submergeixen a l'idioma nou, que acaben incorporant de forma natural mentre es diverteixen.

Les primeres hores de la tarda estan destinades als més petits.

Activitats que realitzen els petits d'ICE Academy:

Role Playing       &        Sing a song

Exams

Cada cop més es necessita acreditar el nivell oficial d'anglès per accedir a estudis de grau o màsters, i per aconseguir els llocs de treball més desitjats. A ICE us ajudem a preparar els exàmens reconeguts internacionalment com els de Cambridge i Oxford. Organitzem grups per preparar el B1 (Pet), B2 (First) i C1 (Advanced).

Durant el curs amb horaris regulars de 2 hores setmanals, i també a l'estiu  cursos intensius.

Clica aquí per més Info sobre exàmens Cambridge.

Learn Spanish

ICE Academy també ofereix classes de castellà i català per estrangers.

Are you new in this country? We can offer you one-to-one Spanish or Catalan classes to help you with your communication skills.

Vous avez besoin d'aide avec l'espagnol ou le catalan ? On peut vous offrir des cours à votre mesure.


Formació per empreses

Si teniu una empresa i voleu fer servir el Fons Social Europeu per subvencionar les classes d'idiomes dels vostres treballadors, ho organitzem tot i podeu rebre la formació a les vostres instal·lacions d'acord amb les vostres necessitats.

Altres idiomes

A més de l'anglès, ICE Academy ofereix classes de francès, italià i alemany. Demaneu informació sobre l'idioma que més us apassioni!

KIDS 

ADULTS